Wie ben ik?Wat wil ik?Publicaties
Website Joost Smits, politiek actief in Lansingerland (ZH)
Home  >  Publicaties  >  Inhoud artikel

Klik hier om te abonneren op de gratis nieuwsbrief

Naar bovenkant scherm

Peter R. de Vries

woensdag 2 november 2005 - Op het Liberaal Forum van Anno Zijlstra wordt Peter R. de Vries bij voorbaat afgeschreven. Beetje snel geoordeeld, vrees ik.

Ik schreef: "Door D66 en PvdA te noemen maakt PRDV zich salonfähig. Daarmee legt hij juist de bal bij D66 en PvdA neer om hem af te wijzen. Als ze dat doen maken ze hem tot de underdog, wat hem niet verkeerd uit komt.

Door PvdA en D66 te noemen positioneert hij zich gelijk ook. Hij is niet rechts, niet extreem, een middenpartij waar zaken mee te doen is."

en

"Ik meen uit de opstelling van PRDV af te lezen dat hij "een middenpartij wil zijn waarmee zaken gedaan kunnen worden". In plaats van zelf het label van een extremist op te plakken. Ik bekijk het met belangstelling, want PRDV zit niet in het hoekje van VVD of zelfs het "nieuwe" CDA, maar roert in die fijne linkse coalitie. Hoe gaan SP en GroenLinks het oppakken dat er een nieuweling zich rechts van hen en links van het midden profileert? Als een splijtende wig tussen extreem links (SP en GroenLinks) en de machtige broer PvdA in... Want ze hebben Bos nodig voor überhaupt een natte droom van regeringsvorming."

Categorie: Notities

Klik hier om de link te volgen Meer hierover: Link naar forum

Ik ben geïnteresseerd in uw mening:

Uw naam:

Uw e-mail adres:


        

 
Notities - Meest recente items

Lokale politiek - Meest recente items

Nationale/Europese politiek - Meest recente items

Epistels - Meest recente items

Archief

Interessante site
Deze Web site bestaat sinds juli 2000. Sinds november 2005 onder het domein "PolitiekActief.Net"

Copyrights, enz.: klik hier