Wie ben ik?Wat wil ik?Publicaties
Website Joost Smits, politiek actief in Lansingerland (ZH)
Home  >  Publicaties  >  Inhoud artikel

Klik hier om te abonneren op de gratis nieuwsbrief

Naar bovenkant scherm

Stem Lansingerlands in 2012

woensdag 29 augustus 2012 - Updated 6/9*** Op 12 september kunt u stemmen op Lansingerlandse kandidaten. Niet alleen uit chauvinisme, maar uit belang voor het land.

Mij wordt wel verteld dat in Lansingerland de grootste problemen van Nederlandse gemeenten samenkomen. Bouwcrisis, gemeenteschulden, geluidsoverlast door nationale infrastructuur, enz. Dat betekent dat politici uit Lansingerland dus ook meer bedreven zijn in deze moeilijke materie dan anderen.

Wie altijd tegen de wind in moest fietsen, presteert op de wielerbaan beter dan iemand die af en toe een blokje om ging.

Afgelopen maandag hebben we in Eetcafé Charlie's de drie kandidaten aan de slag kunnen zien. Dat viel niet tegen. Alle drie kwamen ze met interessante voorstellen voor de dag. Al heeft natuurlijk iedereen een voorkeur.

Opmerkelijk is dat deze drie kandidaten ook nog eens "voor ieder wat wils" presenteren. We hebben links, rechts en confessioneel. We hebben liberaal en conservatief. Ze hebben affiniteit met ondernemers, ICT, zorg, transport en nog veel meer.

Hun kennis van de Lansingerlandse problematiek geeft ze een voorsprong op de kandidaten die uit bestuurlijk gemakkelijkere gebieden komen. Deze drie zijn gewend tegen de wind in te fietsen. Zo helpen ze Nederland ook meer vooruit.

Tot de verkiezingen staat rechts op deze website een afbeelding waar u op kunt klikken om meer te weten te komen over deze toekomstige Kamerleden. Stem Lansingerlands in 2012.


Update 6/9*** De Heraut had, zeer terecht, een artikel over de vierde Lansingerlandse kandidaat die meedoet aan de verkiezingen: Patrice van Benten uit Bergschenhoek. Vreemd dat die niet was uitgenodigd voor het debat, want hij staat hoger op de lijst dan de anderen. Vanaf nu in de banner.

(de kandidaten hebben toestemming gegeven voor het gebruik van hun naam, foto en vermelding van de website. vanzelfsprekend onderschrijven ze niet alles wat op dit onafhankelijke blog wordt gepubliceerd)

***Update 17/9: Deze banner stond rechts op de site:

Categorie: Lokaal

Ik ben geïnteresseerd in uw mening:

Uw naam:

Uw e-mail adres:


        

 
Notities - Meest recente items

Lokale politiek - Meest recente items

Nationale/Europese politiek - Meest recente items

Epistels - Meest recente items

Archief

Interessante site
Deze Web site bestaat sinds juli 2000. Sinds november 2005 onder het domein "PolitiekActief.Net"

Copyrights, enz.: klik hier