Wie ben ik?Wat wil ik?Publicaties
Website Joost Smits, politiek actief in Lansingerland (ZH)
Home  >  Publicaties  >  Inhoud artikel

Klik hier om te abonneren op de gratis nieuwsbrief

Naar bovenkant scherm

Leen "Lot van Lansingerland" nu in de bieb

dinsdag 9 juli 2013 - Het boek "De Staat van het Lokaal Bestuur en het Lot van Lansingerland" is nu te leen in de bibliotheek.

Het boek is algemeen en onbeperkt verkrijgbaar via Van Atten in de Kerkstraat, andere boekwinkels, en online. Bij voorkeur via Boekenbent.

Maar, u kunt het ook lenen in de bieb. Ik dacht even een fotootje te maken, maar het is al uitgeleend in Berkel en Bleiswijk.

Lees hier meer over het boek, of bekijk de trailer:Deze weken ben ik bezig aan de eerste hoofdstukken van "De Trouwe Kiezer", het boek voor mijn promotie aan de Universiteit Twente, dat in 2014 of 2015 zal verschijnen. Toepassingen voorkomend uit dat onderzoek zijn te vinden op de site van de Stichting Politieke Academie, waar ik mee samen werk. Het gaat over dat kiespatronen erg stabiel zijn, maar hoe komt het dan dat de einduitslag zo fluctueert? Daar moest dringend voortgang in komen. Tot 20 juli is er dus weinig op het blog te lezen.

Eind dit jaar verschijnt "Het Einde van Lansingerland" (moet nog beslissen of er een vraagteken op het eind komt), het vervolg op "Het Lot van Lansingerland". Over de VMBO-school die ze dicht op een gevaarlijke gasleiding willen bouwen, over de achtergrond van onze burgemeester, over de hogesnelheidslijn, over Bleizo, natuurlijk over de democratische ontwikkelingen en het democratisch peil, en over de belabberde financiŽn waar in het openbaar wordt gesproken over bezuinigingen, maar in het geheim flink wordt uitgedeeld.

Categorie: Notities

Klik hier om de link te volgen Meer hierover: Website van mijn boek

Ik ben geïnteresseerd in uw mening:

Uw naam:

Uw e-mail adres:


        

 
Notities - Meest recente items

Lokale politiek - Meest recente items

Nationale/Europese politiek - Meest recente items

Epistels - Meest recente items

Archief

Interessante site
Deze Web site bestaat sinds juli 2000. Sinds november 2005 onder het domein "PolitiekActief.Net"

Copyrights, enz.: klik hier