[an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive]
HomeOnderwerpenPublicatiesContactRSS

Wie ben ik?Wat wil ik?Publicaties
Website Joost Smits, politiek actief in Lansingerland (ZH)
Home  >  Publicaties  >  Inhoud artikel

Klik hier om te abonneren op de gratis nieuwsbrief

Naar bovenkant scherm

Stem Kampinga op 18 maart

maandag 16 februari 2015 - Op 18 maart zijn er verkiezingen voor Provinciale Staten en de Waterschappen. Er doen veel lokale kandidaten aan mee, en het is een goede zaak als politici uit Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk hun invloed kunnen laten gelden op hogere bestuursniveaus. We hebben al genoeg invloed van buiten en er worden al genoeg bestuurders van buiten (soms stiekem) ingevlogen om het hier eens even te vertellen.

Vanwege de ruime keuze voor de kiezer wil ik op dit blog ruimte maken voor één kandidaat waarvan ik denk dat hij een goed verhaal heeft en de wijsheid en doortastendheid om daar werk van te maken als hij wordt gekozen: Eric Kampinga, nr. 38 op de lijst van VVD. Onderstaande tekst moet worden beschouwd als een gastbijdrage op dit blog.

=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*

Zuid-Holland de krachtige economische motor


Het is belangrijk om op 18 maart op een VVD-kandidaat te gaan stemmen voor de Provinciale Staten van Zuid-Holland. Al was het maar omdat de Statenleden in mei stemmen voor de VVD-kandidaten in de Eerste Kamer.

Blijven werken aan een toekomstbestendige provincie

De afgelopen jaren kwam de economische crisis ook in Zuid-Holland hard aan, dit gold zeker ook voor de woningbouw. Bij de oplevende woningbouw maak ik mij sterk voor Eigen Bouw, waarbij inwoners de ruimte geboden wordt om naar eigen inzicht (of samen met anderen) een woning te realiseren. Met de sterke VVD-vertegenwoordiging in de coalitie en gedeputeerde staten is stevig doorgewerkt aan de toekomstbestendigheid van de provincie. Zo is de omvang van het provinciaal bestuursapparaat verkleind, waardoor de regelgeving teruggedrongen kon worden én de provinciale opcenten op de motorrijtuigenbelasting niet hoefden te stijgen.
Ook in de mobiliteit en bereikbaarheid is geïnvesteerd, om daarmee het economisch potentieel te vergroten. Ruimte bieden aan economisch potentieel blijft een speerpunt, al was het maar vanwege de werkgelegenheid.
Natuur, recreatie en water hebben ook alle aandacht, denk maar aan het Rottemeren gebied, daar is het buiten de hectiek van alledag op en aan het water geweldig toeven.
Wat de VVD betreft zal de provincie uiteraard ook de komende periode blijven investeren in veiligheid. Sociale veiligheid in trein, tram, bus en metro is daarin belangrijk onderdeel.

Daarom moet de VVD de koers houden!

Het is zaak om nu als VVD aan het roer te blijven om het ingezette beleid te continueren en het geplande beleid uit te voeren. Alle betrokkenen weten dan waar ze aan toe zijn, dat geeft niet allen vertrouwen bij ondernemers bij hun investeringsbeslissingen. Het zorgt voor alle inwoners en de bij de provincie betrokkenen zekerheid en stabiliteit.
In de Provinciale Staten van Zuid-Holland vormde de VVD van 2010 - 2015 met 12 zetels de grootste fractie. Voor de komende periode gaan we voor tenminste dit aantal zetels.

Mag ik 18 maart op uw stem rekenen ?!


Eric Kampinga, kandidaat (nr.38)
Provinciale Statenverkiezingen VVDCategorie: Lokaal

Ik ben geïnteresseerd in uw mening:

Uw naam:

Uw e-mail adres:


        

 
Dossier HSL
 
Politieke Academie | Strategische data-analyses
 
Boeken: Permanente Campagne/Meer mensen naar de stembus
 
PolitiekActief.Net op Twitter

 
Notities - Meest recente items
31 december - Nieuwjaar, klimaat, burgerdividend en Lansingerland
5 maart - Campagnetijd

Lokale politiek - Meest recente items
28 december - Jaaroverzicht 2017

Nationale/Europese politiek - Meest recente items

Epistels - Meest recente items
1 november 2015 - Begroten tussen onkunde en onwil
9 juni 2014 - Over het uitsplitsen van samengestelde gegevens
2 juni 2014 - Over het mechanisme van verandering en stabiliteit bij verkiezingen
25 april 2014 - De onvermoede stabiliteit van de Rotterdamse verkiezingen
28 maart 2014 - Spookstemmen

Archief

Interessante site
[an error occurred while processing this directive]

Powered by Coranto

Deze Web site bestaat sinds juli 2000. Sinds november 2005 onder het domein "PolitiekActief.Net"

Copyrights, enz.: klik hier